Succesvol je huis verkopen?

Haal het hoogste rendement bij de verkoop van je huis! Van SMASH Makelaars mag u meer verwachten. Wij gaan voor de hoogste opbrengst, de mooiste presentatie en een volledige ontzorging. Wil jij je huis succesvol verkopen? Kies dan voor onze unieke aanpak.

Hierom kies je voor SMASH Makelaars!

Wij gaan voor het hoogst haalbare! Daarbij streven wij altijd naar het beste resultaat voor onze opdrachtgevers. De woningen die wij afgelopen jaren mochten verkopen, verkochten wij vrijwel altijd boven de vraagprijs. Onze aanpak werkt dus en dat doen wij doormiddel van de volgende punten.

De mooiste presentatie.

De eerste indruk kan je maar één keer maken en dat nemen wij dan ook uiterst serieus! De beste prijs krijg je met de mooiste foto’s. Met onze professionele woningfotografie en social media promotie zorgen wij voor zo veel mogelijk geïnteresseerde kijkers en hopelijk een zo hoog mogelijke verkoopprijs!

Volledige ontzorging.

Het enthousiaste team van SMASH Makelaars staat altijd paraat. Heb jij een vraag, dan staan wij je direct te woord. Is het niet aan de telefoon, dan is het wel via Whats-App of de mail! Wij zorgen ervoor dat de drempel altijd zo laag mogelijk is!

Beoordelingen.

Gemiddeld een 9,3! Reviews kunnen lezen is altijd fijn, zeker als je opzoek bent naar de juiste makelaar! Wij zijn door ruime onze opdrachtgevers beoordeeld met gemiddeld een 9,1 bij verkoop en een 9.8 bij aankoop begeleiding! Hierin scoren wij het beste in onze regio.

Marketing.

Door de Unique Selling Points van de bijzonderheden bij elk huis in beeld te brengen kunnen we het huis op de best mogelijke wijze op de markt brengen en zo bereik je altijd de juiste groep mensen.

Styling(tips).

Bij ieder huis dat wij verkopen krijgen de opdrachtgevers advies met daarin onze styling- en verkooptips voor het verkoop klaar maken van de woning. Daarnaast geven onze makelaars ook altijd nog extra stylingsadvies.

Fotoreportage.

Alle woningen laten wij professioneel fotograferen waarbij de woning op de beste wijze op de gevoelige plaat wordt vastgelegd. Door gevoel te leggen in de presentatie en een beleving te geven aan kijkers, ontstaat er meer aandacht voor het huis. Ook door de sfeerfoto’s wordt de woning op extra aantrekkelijke wijze in beeld gebracht. Opvallende woningvideo’s. Bewegend beelden zijn ook super belangrijk! Daarom maken wij van bijna ieder huis een mooie video.

Bezichtigingen.

Tijdens de bezichtigingen nemen wij rustig de tijd voor de kijkers. Wij verkopen emotie, de kijkers moeten een klik krijgen met de woning en zich er thuis gaan voelen. Als het kan bieden we ze ook nog een kopje koffie aan!

Aandacht maakt alles mooier.

Wij geloven er in dat aandacht tijdens het hele verkoopproces tot een beter resultaat leidt. Zo heeft de makelaar regelmatig even een contact moment om de voorderingen te bespreken met zijn opdrachtgever en is er na elke bezichtiging ook een telefonische terugkoppeling.

Transparantie.

Via je eigen online klantendossier, Move zorgen wij volledige transparantie waardoor je van alles op de hoogte blijft rondom de verkoop. Denk aan nieuwe bezichtigingen, nieuwe biedingen en altijd direct kunnen reageren en vragen kunnen stellen!

Klimaatneutraal.

Ook wij maken ons de druk over het klimaat. We laten waar het kan de auto staan. Wij rijden dan ook veel op een elektrische fiets, gebruiken groene stroom en proberen zo min mogelijk papier te gebruiken. Wij hebben geen duur kantoor en proberen op deze manier onze bijdrage te leveren aan het klimaat.

De leukste medewerkers!

Ons team kijkt nergens van op en is van alle markten thuis!  Met alle actuele markt kennis en passie voor het makelen ben jij bij SMASH Makelaars aan het juiste adres! Spreken wij jou binnenkort tijdens een verkoopgesprek? Wij hebben er in ieder geval zin in!

Neem afscheid van de traditionele makelaar! Wil je je huis verkopen of een nieuw huis kopen? Wij begeleiden je op een nieuwe wijze bij je verhuizing. Aandacht. Ontzorging. Innovatie.