Aankoopmakelaar in Leidschendam

Bent u opzoek naar een goede en betrouwbare aankoopmakelaar voor het kopen van uw huis in Leidschendam. Neem dan direct contact op met SMASH Makelaars de aankoopmakelaar voor uw woning in Leidschendam.

Wanneer heeft u een aankoopmakelaar in Leidschendam nodig? U staat op het punt één van de grootste beslissingen uit uw leven te nemen. Het kopen van een nieuwe woning in Leidschendam. Een huis kopen of appartement kopen in Leidschendam doet u namelijk niet elke dag. Wij horen het u denken een huis zoeken kan iedereen. Waarom zou u dan een eigen aankoopmakelaar nodig hebben voor een woning in Leidschendam? Het aanbod is immers online goed te vinden. De verkopend makelaar kan best heel vriendelijk zijn en met u meedenken. Echter de verkopende makelaar behartigt uitsluitend de belangen van de verkopers van de woning. Daarom moet u deze belangrijke beslissingen met betrekking tot het kopen van een woning in Leidschendam samen met iemand nemen die daar verstand van heeft, uw aankoopmakelaar dus. SMASH Makelaars gaat juist met u mee als uw aankoopmakelaar om uw belangen te behartigen. Naast veel andere zaken zoeken wij ook uit wat de woning waard is en onderhandelen wij stevig voor u. Wij realiseren als uw aankoopmakelaar, mede door onze werkwijze, een zo gunstig mogelijke aankoopprijs voor u dit kan u dus veel geld schelen.

Uw aankoopmakelaar voor Leidschendam

Een aankoopmakelaar weet hoe hij/zij aan alle noodzakelijke informatie moet komen over de woningen in Leidschendam. Het heet niet voor niets uw aankoopmakelaar. Als u dat ‘juiste gevoel’ krijgt tijdens het bekijken van uw eventuele ‘droomwoning’ in Leidschendam. Dan is het heel menselijk om verschillende elementen mooier te zien dan ze in werkelijkheid zijn. De verkoper (verkoopmakelaar) presenteert het huis of appartement zo goed mogelijk en heeft daarbij een goed verhaal. SMASH aankoopmakelaars prikt hier makkelijker doorheen en zorgt dat u een realistisch beeld krijgt van de betreffende woning in Leidschendam-Voorburg, Den Haag e.o. en adviseert u over eventuele mogelijkheden. De aankoopmakelaar is er om UW belangen te vertegenwoordigen.

Ja, ik wil graag een afspraak maken

Waarom SMASH makelaars als aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar weet hoe hij/zij aan alle noodzakelijke informatie moet komen over de woningen in Leidschendam en omgeving. Het heet niet voor niets uw aankoopmakelaar. Als u dat ‘juiste gevoel’ krijgt tijdens het bekijken van uw eventuele ‘droomwoning’ in Leidschendam en omgeving. Dan is het heel menselijk om verschillende elementen mooier te zien dan ze in werkelijkheid zijn. De verkoper (verkoopmakelaar) presenteert het huis of appartement zo goed mogelijk en heeft daarbij een goed verhaal. SMASH aankoopmakelaars prikt hier makkelijker doorheen en zorgt dat u een realistisch beeld krijgt van de betreffende woning in Voorburg en adviseert u over eventuele mogelijkheden. De aankoopmakelaar is er om UW belangen te vertegenwoordigen.

Bij SMASH makelaars weten we dat vertrouwen wordt verdiend door resultaten te behalen. Overweeg jij met ons een huis aan te kopen? We komen graag bij jou langs om jouw woonwensen te bespreken!

Geen aankoopopdracht is hetzelfde, dus onze kosten zijn altijd op maat gemaakt en transparant. Onze kosten zijn afhankelijk van jouw wensen en de haalbaarheid ervan. Wij werken met vaste bedragen, er zijn dus geen verborgen kosten.

Het einddoel is natuurlijk om zo goedkoop mogelijk aan te kopen en niet zo duur mogelijk.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op via 070-4445551 optie 1 Alexandra van der Schot  optie 2 Sander van Meerten of mail naar info@smashmakelaars.nl

Ja, ik wil graag een afspraak maken
De makelaar van Leidschendam voor de verkoop en aankoop van uw huis in Leidschendam SMASH makelaars
De makelaar van Leidschendam voor de verkoop en aankoop van uw woning in Leidschendam SMASH makelaars
De makelaar van Leidschendam voor de verkoop en aankoop van uw appartement of huis in Leidschendam SMASH makelaars

Informatie zoekopdracht

Aankoop nieuwe woning

Vanaf de eerste fase van het voortraject tot en met de afhandeling, begeleiden wij u op een deskundige en betrokken wijze bij de aankoop van uw nieuwe woning. Dan bent u opzoek naar een makelaar die de regio Haaglanden goed kent Voorburg (zowel Oud VoorburgVoorburg (WestMidden en Noord), Voorburg BovenveenDamsigt en omgeving even als de wijk Essesteijn.), Leidschendam (de wijken DuivenvoordeDe Heuvel en AmstelhofDe PrinsenhofDamsigtDe RietvinkDe Zijde’t LienHet RaadhuiskwartierPark VeursehoutPark LeeuwenberghVerzetsheldenwijk en de plaats Stompwijk.).  Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor de verkoop of aankoop van uw woning. Met ons ervaren team van zelfstandige makelaars helpen wij onze klanten graag verder bij de aankoop of verkoop van hun woning. Wij werken met zeer aantrekkelijke tarieven en een waardebepaling van uw woning is altijd GRATIS!

Woonwensen m.b.t. tot uw nieuwe woning

Wij beginnen met een geheel vrijblijvend gesprek bij u thuis of bij ons op kantoor om uw woonwensen te inventariseren. Naar aanleiding daarvan maken wij als makelaars voor u een (voor)selectie van woningen, waarbij wij zowel ons eigen bestand als dat van alle VBO en NVM-collega’s raadpleeg.

Bezichtigingen

Zodra u een appartement of huis gezien dat u aanspreekt? Dan maken wij voor u een afspraak voor een bezichtiging. Uiteraard zijn wij als makelaar daarbij aanwezig om uw belangen te behartigen. Wij zijn in staat om met een deskundige blik de desbetreffende woning te beoordelen, evenals de eventuele plus- en minpunten van de woonomgeving.

Belangstelling

Heeft u na de bezichtiging serieuze belangstelling voor de bezichtigde woning? Dan zetten wij – in overleg met u – de volgende stappen. Wij doen een nauwkeurige waardebepaling. Wij adviseren u of het verstandig is om een bouwtechnisch onderzoek te laten uitvoeren. Wij onderzoeken het bestemmingsplan en de milieuaspecten. We kijken of er een Vereniging van Eigenaren (VvE) is en hoe deze ‘functioneert’. Via het kadaster verzamelen we alle noodzakelijke informatie en natuurlijk kijken wij naar alle andere mogelijke zaken die te maken hebben met uw toekomstige woning.

Onderhandelen

Vervolgens bepalen wij, in nauw overleg met u, de onderhandelingstactiek met de verkopende partij. Dit begint met het vaststellen van het maximale bedrag dat u aan de woning wilt besteden. Op basis van dit bedrag en de vraagprijs doen wij een openingsbod. Vervolgens volgt er een spannende fase van onderhandelingen tussen de makelaar en de verkopende partij; alles in samenspraak met u. Vanzelfsprekend heeft u daarbij steeds de beslissende stem.

Overeenkomst

Worden wij het met de verkoper eens over de verkoopprijs, dan volgt een schriftelijke bevestiging waarin de verkoopprijs, voorwaarden, roerende zaken, waarborgsom en ontbindende voorwaarden worden vastgesteld. Al deze zaken controleren wij grondig voordat ze in de door de verkopende partij opgestelde koopovereenkomst terechtkomen.

Afhandeling

Tijdens de afhandelingsfase bewaken wij de termijn voor ontbindende voorwaarden voor u en controleren wij de concept leveringsakte en de concept nota van de notaris. Vlak voordat u naar de notaris gaat voor de sleuteloverdracht, inspecteren wij samen met u de nieuwe woning nog een laatste keer. Als alles in orde is kunt u met een gerust hart uw handtekening onder de leveringsakte zetten.
Ten slotte worden alle betrokken instanties door ons ingelicht.

Nazorg

De service van SMASH Makelaars stopt niet na het in ontvangst nemen van de sleutel. Wij blijven ook daarna bereikbaar voor al uw vragen en denken graag met u mee. Wilt u weten wat onze opdrachtgevers van ons vinden, lees eventueel de makelaarsbeoordelingen op FundaGoogle en Facebook. Vraag vervolgens zelf naar de mogelijkheden om een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek in te plannen.

Ja, ik wil graag een afspraak maken