Waarom SMASH Makelaars?

SMASH Makelaars is het makelaarskantoor voor zowel het verkopen en het aankopen van een woning in Leidschendam. Wij zijn daarom de verkoopmakelaar en aankoopmakelaar in Leidschendam die u zoveel mogelijk zorgen uit handen gaat nemen.

Als full-service verkoopmakelaarskantoor begeleiden wij de verkoop van uw woning van A tot Z. Hierbij kenmerken wij ons door scherpe tarieven, de ruime openingstijden/ bereikbaarheidstijden en werken we transparant om uw woning actief te verkopen door middel van een verkoop presentatie.

– Een bord in de tuin……….., een Funda vermelding………. en afwachten!
Wij zijn namelijk van mening dat dit niet genoeg is om het beste resultaat te behalen uit de verkoop van uw woning. Graag willen wij u onze unieke wijze van het combineren van verschillende marketingmethodes uitleggen waarbij wij een maximaal resultaat behalen in het onder de aandacht brengen van uw woning.

Als aankoopmakelaar weten wij hoe wij aan alle noodzakelijke informatie moet komen over de woningen die u wilt kopen. Het heet niet voor niets uw aankoopmakelaar. Als u dat ‘juiste gevoel’ krijgt tijdens het bekijken van uw eventuele ‘droomwoning’. Dan is het heel menselijk om verschillende elementen mooier te zien dan ze in werkelijkheid zijn. De verkoper (verkoopmakelaar) presenteert het huis of appartement zo goed mogelijk en heeft daarbij een goed verhaal. SMASH aankoopmakelaars prikt hier makkelijker doorheen en zorgt dat u een realistisch beeld krijgt van de betreffende woning en adviseert u over eventuele mogelijkheden.

Bij SMASH makelaars weten we dat vertrouwen wordt verdiend door resultaten te behalen. Overweegt u met ons een huis aan te kopen? We komen graag bij jou langs om jouw woonwensen te bespreken!

Hoe werken wij; geen opdracht is hetzelfde, dus onze kosten zijn altijd op maat gemaakt en transparant. Onze kosten zijn afhankelijk van jouw wensen en de haalbaarheid ervan. Wij werken met vaste bedragen, er zijn dus geen verborgen kosten.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op via 070-4445551 optie 1 Alexandra van der Schot  optie 2 Sander van Meerten of mail naar info@smashmakelaars.nl

Gevarieerd wonen in hoogbouw of laagbouw

De wijk Prinsenhof in Leidschendam bestaat uit 2 delen namelijk hoogbouw en laagbouw. Beide delen zijn zeer gewild bij starters en alleenstaanden. Vooral door de goede bereikbaarheid is het een interessante wijk die nog volop kansen biedt. Het hoogbouwdeel van Prinsenhof is gebouwd tussen 1965 en 1970. De meeste appartementencomplexen zijn 5 woonlagen hoog. Het waren oorspronkelijk 4-kamerappartementen. Alle appartementencomplexen beschikken over een lift. De meeste complexen zijn zo’n 15 jaar geleden gerenoveerd. Vooral voor starters en alleenstaanden is de buurt zeer in trek. mede door de komst van de The Mall of the Netherlands. In dit deel van de wijk is een groot park aangelegd waar u heerlijk kunt wandelen. Het gedeelte met laagbouw bestaat uit eengezinswoningen met voor- en achtertuin. Dit deel van de wijk is opgezet met rustige straatje en hier en daar een pleintje met garageboxen. Ten noorden van de wijk ligt het Schakenbosch waar u uitgebreid kunt wandelen. De wijk is gebouwd in 1960 en heeft ongeveer 450 woningen waarvan de meeste woningen 3 woonlagen hebben. Vrijwel elke bewoner kan direct voor zijn eigen huis parkeren. In dit deel van de wijk zijn geen winkels maar het winkelcentrum Prins Frederiklaan ligt op slechts 2 minuten loopafstand. Vooral voor gezinnen met kinderen is dit een zeer geliefde buurt.

Goed bereikbaar

Binnen 5 minuten lopen bent u vanuit de Prinsenhof wijk in sportpark Kastelenring waar voetbalverenigingen SEV en RKAVV actief zijn. Met de tram- en bushalte op 3 minuten loopafstand bent u binnen de kortste tijd in het centrum van Leiden en Den Haag. Of met de auto via De Heuvelweg en de Noordsingel bent u zo op de A4 richting Leiden of Rotterdam. In de wijk vindt u veel gratis parkeergelegenheid.

Deskundige begeleiding bij de verkoop van uw woning in Leidschendam

Voor een deskundige begeleiding bij de verkoop van uw woning in Leidschendam bent u bij SMASH makelaars aan het juiste adres. Wij vinden een goede verkoopstrategie erg belangrijk. We gaan voor een snelle een succesvolle verkoop van uw huis of appartement. Kom vrijblijvend langs bij ons op kantoor. De koffie staat klaar en we nemen alle tijd voor u. Wilt u via de mail of telefonisch iets van ons vragen? Ook dat is mogelijk. We kunnen desgewenst meteen een afspraak met u inplannen. Wij komen dan bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Er kan dan direct een gratis waardebepaling van uw woning plaatsvinden. Bevalt dit contact u, dan spreken we een tweede gesprek met u af. Op dat moment gaan we ook over tot het maken van plattegronden en foto’s. Natuurlijk werken we dan samen met een vakfotograaf. Zo snel als mogelijk gaat uw woning de verkoop in.

Gebruik van Funda bij verkopen woning Leidschendam

Als het gaat om uw woning te verkopen in Leidschendam, bent u bij SMASH makelaars aan het juiste adres. Wij zijn er voor deskundige tips en adviezen, maar het is helemaal aan u hoe we de verkoop verder invullen. Wij kijken altijd even met onze klanten mee voordat het huis gefotografeerd wordt. Zijn er bepaalde zaken in uw woning die veranderd moeten worden? Is het handig om een aantal spullen tijdelijk elders op te slaan? Kan een bepaalde kleur potentiële kopers afschrikken? Wij laten dit zeker weten. Toch is het helemaal aan u of u hier daadwerkelijk iets mee doet.

Korte lijntjes belangrijk bij verkoop woning Leidschendam

Wij houden van een transparante en persoonlijke manier van werken. Het verkopen van een woning kan voor u een onzekere periode betekenen. Zeker wanneer er een bezichtiging plaatsvindt, geeft dat spanning. Wij houden u daarom continue op de hoogte van de stand van zaken. Ook na een bezichtiging volgt er snel een terugkoppeling zodat u up to date blijft.